NBU – endelig på nett!

Etter å ha vært uten nettside i over et halvt år, er vi nå på plass med en ny side tilpasset norske Bluesarrangører.

Norsk Blues Union håper med dette at vi har kommet opp med en side som er skredderydd for arrangører av blues og bluesrelatert musikk. Her er direkte linker til støtteordninger, liste over alle klubbene og bluesfestivaler med medlemsskap i Norsk Rockforbund, samt andre nyttige blueslinker. For klubber som ønsker å bli medlem av NBU er det smal sak å melde seg inn via vår nettside. Vi har også valgt å vie vår talentsasning Union Blues Band en del oppmerkshomhet på vår side. For mere info om arrangementer, nyheter og lign. anbefaler vi dere å besøke BluesNews’ egen hjemmeside – se egen direktelink på hovedsiden.

Fint hvis dere kommer med kommentarer og innspill til innholdet på sida. Nettsida er fersk som et nybakt brød. så det er sikkert ting som må forbedres og justeres underveis: Nettopp derfor er det viktig at dere som brukere sier deres oppriktige mening! Det er også fint hvis dere kommer med ønsker om tema som bør behandles på vår nettsida.

Uansett – nå er vi på nett, og jeg vil med dette gratulere hele NBU med ny internettside!!

Morten Omlid – daglig leder NBU

Posted in: