Østkanten Bluesklubb I samarbeid med Amnesty Internasjonal

Som første bluesklubb følger Østkanten Bluesklubb opp vedtaket fra Norsk Rockforbunds landsmøte, om et samarbeid med Amnesty Internasjonal.

2.november markeres dette på Det Åpne Teater hvor Østkanten Bluesklubb adopterer ”sin egen” samvittighetsfange. Selv sier Østkanten Bluesklubb dette om arrangementet: “For oss er det en selvfølge å sidestille blues og internasjonalt solidaritet. Vi velger å dra dette ned på et nivå som blir begripelig for folk, ved å adoptere en enkeltfange. Generell fokus på verdens elendighet blir gjerne for mye for de fleste av oss. Vi håper dette vil åpne for et større engasjement blant medlemmene i klubben, og oppfordrer fagforeninger og andre bluesklubber til å slutte opp om arrangementet. Amnesty vil være representert med egen stand.”

På scenen står det The Holmes Brothers og Kåre Virud Band. Dette er artister som Østkanten Blueklubb selv mener er er skredersydd for et slikt arrangementet.

Norsk Blues Union oppfodrer med dette andre Bluesklubber til å arrangere lingende konserter i samarbeid med Amnesty International

Posted in: