Arrangørkurs – et unikt tilbud til både nye og etablerte medlemsklubber!

NBU oppfordrer med dette alle våre medlemsklubber, både nye å gamle, til å bestille arrangørkurs i regi av Norsk Rockforbund.

Dette er et knalltilbud til alle våre medlemmer. Kurset er gratis og NRF dekker alle utgifter for kursholder inkludert lønn, reise og opphold. I tillegg betaler NRF for evt. kurslokale. Klubben må kun sørge for lunsj for deltagere og kursholder.

Kurset tar for seg alle aspekter ved det å være frivillig arrangør, alt fra organisering til konsertavvikling.
Kurs for medlemmer tilsuttet Norsk Blues Union er tilpasset bluesklubber, og unionen benytter sine egne bluesa kursholdere. For bestilling av kurs gå inn på www.norock.no, klikk på Opplæring og bestill kurs her. Har du spørsmål ring, undertegnende på tlf.: 35014144, eller ring opplæringsansvarlig i NRF, Trond Bjørknes på tlf.: 22200022. Du finner ytterligere info om arrangørkurs på www.norock.no. Dette kurset er absolutt å anbefale både for nye og mer etablerte bluesklubber. Oppfordringen er: Bestill kurs nå!

Posted in: